3 Populære Karplottere

Det finnes i dag flere ulike kartplottere på markedet. Dette gjør at det kan være vanskelig og orientere seg rundt hvilken kartplotter man skal velge. Under har vi samlet kartplottere fra leverandørene Lowrance, Simrad og Raymarine.

Lowrance, Simrad og Raymarine er noen av de fremste merkevarene innen kartplotter og ekkolodd til fritidsbåt. Kartplotterne hentet frem under er noen av deres mest populære utgaver.

(Se flere kartplottere her!)

Lowrance Elite Ti2

Lowrance Elite Ti2 er en kartplotter-serie tilgjengelig i flere størrelser Lowrance Elite Ti2 finnes i utgaver på 7, 9 og 12 tommer.

Kartplotteren fra Lowrance er utstyrt med ActiveImaging og FishReveal, som er noen av Lowrance avanserte ekkolodd teknologier. Kartplotteren finnes i utgaver med brukervennlig touch-skjerm, trådløst nettverk og smarttelefonvarslinger.

Lowrance Elite Ti2 kartplotter er utviklet for å hjelpe fiskere, slik at de enklere kan finne (og forhåpentligvis få) fisk.

Lowrance Elite Ti2 Kartplotter

Simrad Go7 Kartplotter

Simrad Go7 er en del av Go serien med kartplottere fra Simrad. Ved siden av Go7, finner man også Go9 og Go12. Tallene identifiserer kartplotterskjermens størrelse i tommer.

Simrad Go7 kartplotter er en elegant kombiplotter med WiFi, støtte for CHIRP, StructureScan og ForwardScan.

Bak den super-klare touch-skjermen finner du en kartplotter med innebygget GPS mottaker, og med WIFI tilgang får du de nyeste kart og programvare oppdateringene. Kontroller og betjene ditt musikkanlegg fra plotterskjermen, eller vis motor data fra NMEA 2000® sensorene.

Simrad GO Kartplotter

Raymarine Axiom

Raymarine Axiom er et nytt og kraftig multifunksjons navigeringssytem fra Raymarine. Kartplotteren Axiom er utstyrt med RealVision 3D-sonar ekkolodd, for å gi en ypperlig forståelse og gjengivelse av omgivelsene under vann.

Raymarine Axiom kartplotter finnes i utgaver på 7, 9, 12 og 16 tommer. Høy oppløsning, “Optical bonding” mellom lagene i skjermen og IPS-paneler gir meget klare bilder, stor kontrast og skarphet i alle lysforhold. Raymarine Axiom Pro kartplotter kan også enkelt leses med polariserende solbriller på.

Raymarine Axiom Kartplotter