Seil- og Båtmesser i Norge

For de som er interessert i båt og båtutstyr, kan det være lurt og orientere seg litt rundt de ulike messene. Båtmessene starter normalt opp sent på vinteren, og kommer så fortløpende utover mot våren.

På disse båtmessene vil du gjerne få kunne se nye seilbåter og fritidsbåter som blir stilt ut av de ulike aktørene i det norske båtmarkedet. Her er det også mange andre aktører innen båtutstyr, sikkerhet, navigering og annet.

Båtmessene gir deg også mulighet til å igjen møte litt båtfolk, og varme opp til årets båtsesong. Kanskje også med litt nytt utstyr, eller også en ny båt!

Sjøen for Alle

En av de største båtmessene i Norge er Sjøen for Alle som foregår i Norges Varemesse på Lillestrøm. Messen arrangeres av NORBOAT som er båtbransjeforbundet i Norge.

Den første «Sjøen for Alle» messen ble arrangert tilbake i 1956, og har siden 1967 vært en årlig tradisjon.

Se Hjemmeside!

Dra til Sjøs

Dra til Sjøs markedsfører seg som Norges «nest største» båtmesse. Messen arrangeres av NORBOAT Vest-Norge og holdes på Straume, vest for Bergen. Plasseringen i Bergen gjør at den er en meget spennende messe for folk bosatt på Vestlandet.

På grunn av sin størrelse tiltrekker Dra til Sjøs messen seg også utstillere også fra andre deler av landet. Dette gjør at du får mulighet til å se produkter og båter fra flere av de største aktørene i bransjen.

Se Hjemmeside!